GDPR

S poslanim povpraševanjem omogočate fotografinji Kaji Brezočnik (Fotografske in grafične rešitve Kaja Brezočnik, s.p.), da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke. Posredovane osebne podatke bom obdelovala v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. 

OBDELAVA PODATKOV

Vaše osebne podatke potrebujem, da lahko opravim storitev. Vaše ime, priimek, e-naslov in telefonsko številko potrebujem, da vam lahko posredujem ponudbo, vas obvestim o spremembah, da lahko rezerviram fotografiranje in da skupaj določimo termin fotografiranja. Na vaš e-naslov vam po opravljeni storitvi posredujem dostop do z geslom zaščitene galerije vaših digitalnih fotografije, kjer si jih lahko prenesete na svoj računalnik in naročite ostale produkte.​ Na vaš e-naslov vam posredujem tudi račun o opravljeni storitvi.

Po opravljeni storitvi potrebujem tudi vaš naslov za računovodske storitve, pošiljanje paketka z računom in/ali pošiljanje vaših produktov.​

E – novičk ne pošiljam.​ V primeru, da vzpostavim e-novičke boste o tem obveščeni in se po želji in s soglasjem na novičke tudi prijavite. 

NAMEN

Osebne podatke zbiram v skladu z namenom, za katerega ste mi jih posredovali. Posredovanih osebnih podatkov ne bom uporabila za drug namen. 

PRAVNA PODLAGA​ 

Osebne podatke zbiram na podlagi vašega soglasja oz. na podlagi pogodbe. 

​ 

UPORABA OSEBNIH PODATKOV​ 

Osebne podatke uporabljam izključno za namen, zaradi katerega ste nam podatke posredovali.​ 

​ 

SHRANJEVANJE PODATKOV 

​Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali hranim do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem. 

Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranim v skladu z veljavno zakonodajo. 

POSREDOVANJE OSEBNIH PODATKOV​ 

Osebnih podatkov ne bom posredovala tretjim osebam in jih ne bom javno razkrivala, razen izbranim pogodbenim partnerjem, katere prav tako zavezuje Splošna uredba o varstvu osebnih podatkov, npr. Pošti Slovenije, ki opravlja storitve pošiljanja naročenih izdelkov. Osebnih podatkov ne bom posredovala v tretjo državo ali organizacijo.​ 

​ 

VAŠE PRAVICE 

​V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.​ 

Kadarkoli lahko zahtevate izpis, urejanje ali izbris vseh podatkov, ki jih skrbno hranim samo za potrebe izvedbe naročila ali po dogovoru v arhivu na trdem disku. Vaše podatke hranim najmanj 5 let. Vaših podatkov ne posredujem drugim podjetjem. 

​Uradna oseba Kaja Brezočnik, dosegljiva na elektronskem naslovu: kaja.zmajevska@gmail.com 

Pooblaščena oseba za varstvo osebnih podatkov je Kaja Brezočnik, dosegljiva na elektronskem naslovu: kaja.zmajevska@gmail.com​ 

V primeru spora imate pravico vložiti ugovor pri fotografinji ter pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu.

Velja od 20.11.2020.