EKSKLUZIVNA PONUDBA

Dobrodošla v "Mini božični boudoir"

To je zate, Če...

SI želiš SPOZNATI IN PREBUDITI SVOJO SENZUALNOST

Boudoir fotografiranje je izjemna izkušnja, ki bo spremenila način, kako gledaš nase in te popeljala na pot samosprejemanja v vsej lepoti, ki jo nosiš.

obožuješ ekstravaganco, estetiko in umetnost

Na voljo sta dve čudoviti sceni, dekadentno rdeče črna je polna mistične atmosfere, druga pa je sanjavo pravljična in nežna. Obe bosta iz tebe izvabili vse, kar vsaka ženska nosi v sebi, nežno divo in divjo zapeljivko.

se rada razvajaš

Od prvega trenutka, ko boš prestopila vrata mojega studia se bomo tako jaz, kot čudovite punce v moji ekipi potrudile, da ti izpolnimo tvoje želje in se ti v popolnosti posvetimo. Želim si, da se boš počutila izjemno, slišano, videno in preprosto čudovito lepo.

01

Rezervacija & posvet

Kako vse

skupaj poteka?

Termini za fotografiranje v "Mini boudoirju" so omejeni na petično majhno število. Z rezervacijo si zagotoviš mesto v tej posebni zgodbi. Ob rezervaciji se bova pogovorili o tvojih željah, prejela boš tudi "Kratek vodič", v katerem izveš vse, kako se najbolje pripraviti na fotografiranje.

02

Razvajanje

Vsaka ženska nosi v sebi boginjo in čas je, da jo prebudiš tudi v sebi. Ob aperitivu in prijetni glasbi bova izbrali spodnje perilo za tvoje fotografiranje, nato pa se bova podali fotografski dogodivščini naproti.

03

Fotografiranje

Pri fotografiranju te vseskozi vodim skozi poziranje od petk do zadnjega lasu na glavi, zato vsak strah, da ne znaš pozirati, odpade v trenutku, ko stopiš pred moj objektiv. Sproščena, zabavna in mnogokrat ganljiva izkušnja v kateri boš uživala prav vsak trenutek!

Investicija

v ceno je vključeno:

• posvet pred fotografiranjem
• do 60min sproščenega fotografiranja v čudovitem in unikatnem ambientu
• profesionalna obdelava fotografij
• boost samozavesti :)

• 15 izjemnih fotografij, ki si jih iz skrbno pripravljenega nabora izbereš sama*


250€*

Super bonus:

Na razpolago je tudi izposoja čudovitega nakita za telo, ki poudarijo najlepše ženske atribute, prsa, ramena in ritko. Za malo bolj nagajivo poredne pa so na voljo tudi skrbno izbrani in zelo estetski BDSM pripomočki (subtilne lisice, chocker, itd..) :)

Dovoli si zablestetI in odkriti najlepše v sebi!

* V ceno je že vštet DDV.

** Dodatne fotografije lahko vedno tudi dokupiš!

Rezerviraj svoj termin

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.