EKSKLUZIVNA PONUDBA

Doborodošla v "Mini glamur"

To je zate, Če...

želiš izjemne fotografije zase ali za svojo družino

Fotografije nas in naših družin so izjemna dediščina, ne zgolj zate, temveč za vse generacije za tabo. Naj bodo fotografije tebe ali tvoje družine tako izjemne in neponovljive kot si in ste vi.

obožuješ ekstravaganco, estetiko in umetnost

Čudovita scena, polna mistične atmosfere, ki jo oplemeniti in osmisli šele tvoja prezenca. V vsak portret, ki ga ustvarim zate vložim vso svojo energijo, znanje in umetniško interpretacijo, ki jo začutim ob tebi.

se rada razvajaš

Od prvega trenutka, ko boš prestopila vrata mojega studia se bomo tako jaz, kot čudovite punce v moji ekipi potrudile, da ti izpolnimo tvoje želje in se ti v popolnosti posvetimo. Želim si, da se boš počutila izjemno, slišano, videno in preprosto čudovito lepo.

01

Rezervacija & posvet

Kako vse

skupaj poteka?

Termini za fotografiranje v "Mini glamurju" so omejeni na petično majhno število. Z rezervacijo si zagotoviš mesto v tej posebni zgodbi. Pogovorili se bova tudi o izboru oblačil, ki bodo poudarila tvoje najlepše atribute in se hkrati tudi čudovito zlila s sceno.

02

Razvajanje

Ob aperitivu in prijetni glasbi se boš prepustila lepotičenju pod rokami profesionalne umetnice ličenja in oblikovanja pričeske. Vsaka ženska nosi v sebi boginjo in čas je, da jo prebudiš tudi v sebi. Medtem, ko se boš lepotičila bova izbrali oblačila in različne stajlinge za tvoje fotografiranje, nato pa se bova podali fotografski dogodivščini naproti.

03

Fotografiranje

Pri fotografiranju te vseskozi vodim skozi poziranje od petk do zadnjega lasu na glavi, zato vsak strah, da ne znaš pozirati, odpade v trenutku, ko stopiš pred moj objektiv. Sproščena, zabavna in mnogokrat tudi ganljiva izkušnja v kateri boš uživala prav vsak trenutek!

Investicija

v ceno je vključeno:

• posvet pred fotografiranjem
• profesionalno ličenje in stiliranje pričeske
• do 30min sproščenega fotografiranja v čudovitem in unikatnem ambientu
• profesionalna obdelava fotografij
• boost samozavesti :)

• 5 izjemnih fotografij, ki si jih na dan razkritja iz skrbno pripravljenega nabora izbereš sama

• vse fotografije, ki si jih izbereš bodo natisnjene na umetniški papir najvišje kvalitete in dane v paspartu v velikosti 28*35cm. poleg njih seveda dobiš tudi digitalne verzije izbranih fotografij pripravljene za družbena omrežja


bonus: Na razpolago je tudi izposoja oblačil in čudovitega nakita z magičnimi kristali

199€

Dovoli si zacveteti in prebuditi najlepše v sebi!