EKSKLUZIVNA PONUDBA

Doborodošla v "Mini glamur"

To je zate, Če...

SI želiš SPOZNATI IN PREBUDITI SVOJO SENZUALNOST

Boudoir fotografiranje je izjemna izkušnja, ki bo spremenila način, kako gledaš nase in te popeljala na pot samosprejemanja v vsej lepoti, ki jo nosiš.

obožuješ ekstravaganco, estetiko in umetnost

Na voljo sta dve čudoviti sceni, dekadentno rdeče črna je polna mistične atmosfere, druga pa je sanjavo pravljična in nežna. Obe bosta iz tebe izvabili vse, kar vsaka ženska nosi v sebi, nežno divo in divjo zapeljivko.

se rada razvajaš

Od prvega trenutka, ko boš prestopila vrata mojega studia se bomo tako jaz, kot čudovite punce v moji ekipi potrudile, da ti izpolnimo tvoje želje in se ti v popolnosti posvetimo. Želim si, da se boš počutila izjemno, slišano, videno in preprosto čudovito lepo.

01

Rezervacija & posvet

Kako vse

skupaj poteka?

Termini za fotografiranje v "Mini ???" so omejeni na petično majhno število. Z rezervacijo si zagotoviš mesto v tej posebni zgodbi. Ob rezervaciji boš prejela tudi "Kratek vodič", v katerem izveš vse, kako se najbolje pripraviti na boudoir fotografiranje.

02

Razvajanje

Ob aperitivu in prijetni glasbi se boš prepustila lepotičenju pod rokami profesionalne umetnice ličenja in oblikovanja pričeske. Vsaka ženska nosi v sebi boginjo in čas je, da jo prebudiš tudi v sebi. Medtem, ko se boš lepotičila bova izbrali spodnje perilo za tvoje fotografiranje, nato pa se bova podali fotografski dogodivščini naproti.

03

Fotografiranje

Pri fotografiranju te vseskozi vodim skozi poziranje od petk do zadnjega lasu na glavi, zato vsak strah, da ne znaš pozirati, odpade v trenutku, ko stopiš pred moj objektiv. Sproščena, zabavna in mnogokrat ganljiva izkušnja v kateri boš uživala prav vsak trenutek!

Investicija

v ceno je vključeno:

• posvet pred fotografiranjem
• profesionalno ličenje in stiliranje pričeske
• do 60min sproščenega fotografiranja v čudovitem in unikatnem ambientu
• profesionalna obdelava fotografij
• boost samozavesti :)

• 20-30 izjemnih fotografij, ki si jih na dan razkritja iz skrbno pripravljenega nabora izbereš sama


350€*

Dovoli si zablestetI in prebuditi najlepše v sebi!

Rezerviraj svoj termin

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.