Boudoir

SPOMNI SE, KDO SI.

- BITI -

- LJUBITI -

Ljubezen, samozavest, čutnost...

"Zame je nekaj najlepšega, ko se med fotografiranjem prepustiš sama sebi, odložiš sram in pred mano nenadoma stojiš drugačna, kot si prišla. To vidim v tvojem nasmehu, v gibanju tvojega telesa in zato je boudoir nekaj tako izjemnega. Ker zmeraj premakne nekaj v ženski.

Jo osredišči, popelje k njenemu bistvu."

- KAJA -

IZKUŠNJA LJUBEZNI DO SAME SEBE

Boudoir je praznovanje tebe in tvojega telesa. Tvoje telo je čudovita pokrajina in edinstveno umetniško delo narave. Res pa je, da ga kot takega same mnogokrat niti ne prepoznamo, ne vidimo. Nase gledamo skozi prizmo samokritike, se primerjamo s "popolnimi" podobami žensk, ki na nas prežijo iz ekranov in revij. In tako vedno najdemo nekaj, kar bi spremenile ali popravile. Toda naša telesa pripovedujejo zgodbo naših življenj in nam omogočajo, da živimo in okušamo to življenje. In že zgolj to je vredno praznovanja! Boudoir fotografiranje ti bo pomagalo na poti, da se sprejmeš in imaš rada v celovitosti svojih popolnih inperfekcij.

ODKRIJ SVOJO senzualnost

V tem sodobnem tempu in mnogoterim vlogam, ki jih ženske opravljamo se nam nehote lahko zgodi, da nehamo negovati žensko v sebi. Utišamo ali zanemarimo tisti del naše ženske energije, ki je pretočna, nežna, senzualna, igriva, zapeljiva, ki nas žene v gibanje, ples življenja, povezovanje same s sabo. Izgubimo stik s svojim bistvom, s svojim telesom in pozabimo, da v nas morda dremucka prava mala tigrica. In verjemi, zelo dobro dene, ko odkriješ, da vse to še vedno nosiš v sebi, včasih potrebuješ samo malo pomoči, da se znova prebudiš in začutiš.

BOOST SAMOZAVESTI

Brez skrbi, en, dva, tri boš premagala strah in tremo, ki ju občuti večina žensk, ko se začnejo poigravati z idejo, da bi se fotografirale v spodnjem perilu ali gole. Boudoir fotografiranje je izkustvo, je avantura, na kateri boš zagotovo presegla lastne notranje meje. Je potovanje vase, ko odvržeš kakšnega od predsodkov o lastnem telesu. Ponos in samozavest, ki te bosta preplavila ob tem, ko boš z občudovanjem gledala svoje fotografije pa bosta fundamentalno spremenila način, kako gledaš nase.

Boudoir fotografiranje je edinstveno darilo sebi in tudi tvojemu ljubemu ali ljubi. Za boudoir se velikokrat odločijo ženske, ki praznujejo svoje mejnike, najsi okrogle obletnice, ob dosegu ciljev pri izgubi kilogramov, ob ločitvah, ko začenjejo znova, v obdobju pred ali po tem, ko postanejo mame. Ali pa zgolj zato, ker se odločijo, da je čas, da naredijo, si privoščijo nekaj le zase. Trenutek, da praznuješ samo sebe je vedno - zdaj. Če pa ob tem presenetiš še drugega, pa še toliko lepše.

umetniško delo, ki ga boš obdržalA za vedno

Zame fotografija ne obstaja, dokler ne zaživi na papirju. Zato poleg digitalnih, vse tvoje skrbno izbrane in profesionalno retuširane fotografije dobiš tudi natisnjene. Izbiraš lahko tudi v petično izbrani paleti profesionalnih in čudovitih produktov, najsi bo to fotografska knjiga, ki jo boš ohranila za spomin ali morda podarila ali pa fotografija v okvirju, ki bo krasila tvojo ali vajino spalnico in te bo vsak dan znova spomnila, kako čudovita in edinstvena si.

Si pripravljena na nepozabno dozivetje?

Dajva, poklepetajva!

Skupaj bova pobrskali po tvojih skritih željah in našli koncept in izbrali spodnje perilo, ki bo odražalo tebe, tvojo edinstvenost in nad katerim boš navdušena!

nadvse se te veselim!

LET's DO THIS!

“There is nothing more rare, nor more beautiful, than a woman being unapologetically herself; comfortable in her perfect imperfection. To me, that is the true essence of beauty.”

- Dr. Steve Maraboli