Boudoir

SPOMNI SE, KDO SI.

- BITI -

- LJUBITI -

Zakaj bi si vsaka ženska morala privoščiti boudoir fotografiranje

IZKUŠNJA LJUBEZNI DO SAME SEBE

Boudoir je praznovanje tebe in tvojega telesa. Kot ženski in mami mi je popolnoma jasno, da nam odsev v ogledalu mnogokrat ni po godu. Vedno najdemo nekaj, kar bi spremenile ali popravile. Toda naša telesa pripovedujejo zgodbo naših življenj; strije, gubice, ohlapna koža, pegice, brazgotine, celulit, vse to je sestavni del naših čudovito čudežnih teles, ki nam omogočajo, da živimo in okušamo to življenje. Tvoje telo je čudovita pokrajina in edinstveno umetniško delo. Boudoir fotografiranje ti bo pomagalo na poti, da se sprejmeš in imaš rada v celovitosti svojih popolnih inperfekcij.

01

PONOVNO ODKRIJ SVOJO SENZUALNOST

V tem sodobnem tempu in mnogoterim vlogam, ki jih ženske opravljamo se nam nehote lahko zgodi, da nehamo negovati žensko v sebi. Utišamo ali zanemarimo tisti del naše ženske energije, ki je pretočna, nežna, senzualna, zapeljiva, ki nas žene v gibanje, ples življenja, povezovanje same s sabo. Izgubimo stik s svojim bistvom in tudi s svojim telesom. In verjemi, zelo dobro dene, ko odkriješ, da vse to še vedno nosiš v sebi, včasih potrebuješ samo malo pomoči, da se znova prebudiš in začutiš.

02

BOOST SAMOZAVESTI

Brez skrbi, en, dva, tri boš premagala strah in tremo, ki ju občuti večina žensk, ko se začnejo poigravati z idejo, da bi se fotografirale v spodnjem perilu ali gole. Boudoir fotografiranje je izkustvo, je avantura, na kateri boš zagotovo presegla lastne notranje meje. Je potovanje vase, ko odvržeš kakšnega od predsodkov o lastnem telesu. Ponos in samozavest, ki te bosta preplavila ob tem, ko boš z občudovanjem gledala svoje fotografije pa bosta fundamentalno spremenila način, kako gledaš nase.

03

Boudoir fotografiranje je edinstveno darilo sebi in tudi tvojemu ljubemu ali ljubi. Za boudoir se velikokrat odločijo ženske, ki praznujejo svoje mejnike, najsi okrogle obletnice, ob dosegu ciljev pri izgubi kilogramov, ob ločitvah, ko začenjejo znova, v obdobju pred ali po tem, ko postanejo mame. Trenutek, da praznuješ samo sebe je vedno - zdaj. Če pa ob tem presenetiš še drugega, pa še toliko lepše. Predstavljaj si občutek, kako bo čez 20 let, ko boš/bosta gledala fotografije? Čudovite, intimne, estetke in senzualne fotografije so izjemna dediščina, ki jo ustvariš zase v spomin na obdobje nekega časa. Privošči si jih!

04

umetniško delo, ki ga boš obdržalA za vedno

Zame fotografija ne obstaja, dokler ne zaživi na papirju. Zato vse tvoje skrbno izbrane in profesionalno retuširane fotografije dobiš tudi natisnjene. Izbiraš lahko tudi v petično izbrani paleti profesionalnih in čudovitih produktov, najsi bo to fotografska knjiga, ki jo boš podarila ali fotografija v okvirju, ki bo krasila tvojo ali vajino spalnico in te bo vsak dan znova spomnila, kako čudovita in edinstvena si.

05

Si pripravljena na nepozabno dozivetje?

Dajva, poklepetajva!

Skupaj bova pobrskali po tvojih skritih željah in našli koncept in izbrali spodnje perilo, ki bo odražalo tebe, tvojo edinstvenost in nad katerim boš navdušena!

nadvse se te veselim!

LET's DO THIS!

“There is nothing more rare, nor more beautiful, than a woman being unapologetically herself; comfortable in her perfect imperfection. To me, that is the true essence of beauty.”

- Dr. Steve Maraboli